maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikonlopun verinuarmut

Lauantaina menimme heti aamusta koko perheen voimin hallille lenkkeilemään ja pienesti treenaamaan. Antinkin sain mukaan kepoilemaan haaveena saada vihdoin Tarmon alkavasta putkihulluudesta videomateriaalia. Ja kyllähän sitä kai saatiinkin, mutta en ole vielä viitsinyt sitä katsoa, sen verran riehakasta oli meno.

Tarmo sai treenailla ensiksi ja aloitin sen kanssa heti mutkaputkesta, koska ajattelin, että se muistaa uuden rakkautensa. Eka kerta meni kuitenkin hiukan vaisusti, joten suoristin putkea hiukan ja sehän riitti. Sukkana sisään paineli Tarmo ja yhä uudestaan ja uudestaan. Myös mutkaista versiota. Se jopa karkasi raatolelu suussaan putkeen jemmaan. Täytyypä ruveta olemaan tarkkana, jotta pääsee jatkossa lähinnä käskystä (kehotuksesta) tunneliin. Treenattiin myös kahden hypyn kautta putkeen menoa ja toisin päin eli putkesta kahden hypyn läpi juoksemista Anttia ja namikippoa kohden. Kepon ohjeistaminen oli työläintä ;)

Sitten Tarmo sai mennä tauolle ja treenailin Remun ja Andyn kanssa samoilla parilla hypyllä, mutkaputkella ja kepeillä irtoamisia ja erilaisia keppien aloituksia. Remu meni varsin mallikkaasti ja Andykin omaan tasoonsa nähden kivasti. Lopuksi Tarmo pääsi vielä hetkeksi pentutokoilemaan eli leikittiin ja tehtiin muutama perusasentotreeni. Todistetusti :D
Sunnuntaina alkoi Tarmon pentukurssi ja siellä oli tämän kerran aiheena leikkiminen. Treenasimme mm. kahden lelun leikkiä. Haasteena siinä oli muiden pentujen läsnäolo sekä se, että lelut tuppasivat lentää liian kauaksi, jolloin jouduin juoksemaan pitkin hallia ehtiäkseni ajoissa. Tarmo oli hienosti välillä häkissä lepäämässä, kun me keskustelimme tavoitteista ja suunnitelmista. Lopuksi kävimme pentulenkillä, jossa Tarmo sai painia kolmen aussipennun ja yhden bc-pennun kanssa. Pörinästä päätellen se taisi olla päivän kohokohta.

Ja ne verinuarmut. Niitä näyttää tulevan kelpiotuksen kanssa leikkiessä ja treenatessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti