lauantai 9. helmikuuta 2013

Liikkuva lauantai, osa2

Tänään olimme taas tosi reippaita! Hallitreffit oli sovittu jo klo 10.30 ja siellä oli luvassa lisää pentuaksaa ja myös varttuneemman väen mielenvirkistysagilityä. Tarmo sai mennä taas putkea ja reippaastihan pentu menikin! Viimeisillä toistoilla käänsimme putkea jo hiukan mutkallekin ja aina yhtä iloisesti Tarmo pinkaisi siitä läpi. Pinskujen kanssa otin vain keppejä ja pari puomia, sillä huomenna on Remulla edessä vuoden ensimmäiset kisat. Muiden treenatessa Tarmo harjoitteli häkissä hiljaa olemista ja sekin sujuu jo melko mukavasti, vain pientä protestointipiippausta välillä. Myös matkoilla oli jo hiljaista sekä mennessä että tullessa.

Treenien ja kävelyjen jälkeen kävimme vielä Hannan mukana tallilla tutustumiskäynnillä. Pinserit saivat jäädä autoon ja Tarmo pääsi opettelemaan tallielämää Mimin kanssa. Tallissa oli vain yksi hevonen karsinassaan, mutta olipa paikassa muutenkin ihmettelemistä. Heppa käytiin katsastamassa sylistä, mutta muuten Tarmo tepsutteli hihnassa haistellen ja maistellen. Ei haukkunut, ei juurikaan pakitellut eikä mennyt muutenkaan lukkoon, vaan tutki innokkaasti heinien kastelua, ruokien laittoa ja karsinoiden puruja. Sitten haettiin vaariponi sisälle ja käytiin tarhojen välissä katselemassa muitakin hevosia. Hyvin sujui ja heinä ja lanta olisivat maistuneet myös ulkona.

Näitä uusia asioita sulatellessa ja palautuessa päivän reissusta onkin sitten mennyt loppupäivä ja myös alkuilta ja vasta nyt alkoi uuden ikea-rotan teurastus todenteolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti