keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Pentutreeniä

Aamupäivällä lähdettiin Tarmon kanssa hallille kera Minnan ja bortsujen. Ensin pennut saivat kirmata hetken ulkona parkkipaikalla ja sitten mentiin halliin harjoittelemaan. Tarmo suunnisti päättäväisenä hallin ovea kohti ja asteli reippaasti huoltokäytävää pitkin. Se tiesi, että sisällä on kivaa.

Kannoin sisälle metallihäkin, sillä olin päättänyt, että Tarmo opettelee myös siellä olemista ja rauhoittumista edelliskerran kauhean karjumisen vuoksi. Ääneti ei häkissä oleminen sujunut nytkään, mutta paljon vienompaa oli Tarmon ääntely. Onneksi.

Tiikeriraatolelun kanssa harjoittelimme pienesti siivekkeen kiertämistä, mutta mun raajat eivät tahtoneet riittää siihen hommaan. Jatkoimme putkitreenillä, jossa Minna piti ensin Tarmosta kiinni ja minä menin putken toiseen päähän lelun kanssa. Se sujui niin hyvin, että vaikeutimme hiukan ja juoksinkin Tarmon mukana putken vierellä ja palkkasin vauhdista lelulla. Tarmo vilisti putkea hirmu reippaasti ja innokkaasti ja tajusi homman jujun niin hyvin, että viimeisillä toistoilla lähetin sen putkeen itse. Tämä onnistui myös yhden hypyn kautta (eli tyhjien siivekkeiden välistä juosten). Ja koko ajan lelu toimi palkkana :)

Lopuksi kiersimme vielä pienen lenkin kahdestaan ja tullessamme takaisin pihaan Tarmo juoksi taas hallin ovea kohti. Se olisi vielä halunnut jatkaa. Pikkukelpi tyytyi kuitenkin autoon ja häkkiin ja kotimatka sujui taas ihanan ääneti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti