sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikkokatsaus

Lumet sulavat ja hampaat lentelevät! Tarmolla alkaa olla vaikeuksia löytää pissapaikkaa eli silmin havaittavaa lumikasaa mistään. Eihän talvipentu osaa muualle tarpeitaan tehdä. Kulmureista poissa on kolme, mutta yksi meni perhana katkeamaan ihan juuresta, joten sitä joudumme nyt seuraamaan. Voipi kuulemma sulaa pois tai sitten se pitää mennä poistamaan.

Aktiiviviikkomme käynnistyi oikeastaan vasta torstaina, kun kävimme aamutuimaan Oulunsalossa Minnan ja Nasun kanssa lenkillä. Myös Mess suostui leikkimään kakaroiden kanssa ja juoksutti pentuja pitkin puoliksi sulanutta metsää. Siinä tuiskeessa lähti Tarmolta ensimmäinen kulmuri. Illalla kävin Tarmon kanssa seuran nätö-treeneissä. Ja hyvä kun kävimme, sillä tuttu halli olikin jännittävä paikka, kun siellä oli enemmän koiria ja hälinää. Lisäksi tutut vetäjät saivat toimia herkkuautomaatteina, jotta pikkukelpi rohkaistuisi vieraiden seurassa ja kosketuksista. Täytyy käydä toistekin, sillä koskettaminen tuntui Tarmosta selvästi ällöttävältä jo ajatuksenakin.

Lauantaiaamuna kävimme hallilla aksaamassa ja Tarmo meni pätevänä kahden hypyn ja yhden mutkaputken rataa. Herkulla palkkaaminen ei sujunut, joten koitin varovasti leikittää. Vertahan siitä seurasi ja lisäksi kaksi kulmuria lähti (joista toinen sitten se murheenkryyni eli juuresta katkennut yksilö).

Tänään oli pentukurssilla agilityn vuoro. Treenasimme siivekkeen kiertämistä, kontaktin alastuloa, putkea sekä eilistä settiä uudelleen. Tarmo keskittyi hyvin tekemiseen, vaikka hallissa oli tuttuja pentuja. Lopuksi tehtiin lähes tunnin metsälenkki pentuporukalla. Loppupäivän Tarmo onkin sitten vedellyt sikeitä :)

Naapurissa oleva kenttä on vihdoin sulanut, joten olemme käyneet pari kertaa heittelemässä palloa ja frisbeetä siellä. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta treenaamaankin. Seuraaminen on listalla ensimmäisenä, sillä siinä ollaan ihan lähtökuopissa vasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti