perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tarmon päivä

Keskiviikkona oli Tarmon nimipäivä ja juhlistimme sitä lähtemällä heti aamusta Hannan kyydillä hallille ja lenkkeilemään. Aamulenkkikierros ensin irti ja sitten pientä treeniä hallissa. Tarmo sai mennä mutkaputkea pari kertaa hyppyesteen siivekkeisiin liitettyinä (joko alussa tai lopussa), siivekkeen kiertämistä lelupalkalla sekä aloitettiin kontaktitreenit puomin alasmenolla. Alasmenolle kannustin nousemaan itse ja oikeaan paikkaan Tarmon taaperrettua naksautin ja annoin palkan. Ainakaan vielä ei siis liitetty tuohon mitään sanaa, vaan odotin Tarmon tarjoavan oikeaa paikkaa. Hankalaa oli oma sijoittuminen palkkaamaan sekä naksun, palkan, koiran ja puomin yhdisteleminen, mutta ihan näppäriä  toistoja saatiin aikaiseksi. Lopuksi Tarmo sai aamuruuan putken suoritettuaan ja pääsi häkkiin köllöttelemään.

Pinsereiden kanssa treenailin samaten kontakteja, Remun kanssa kokeilin Tarmon vinkupalloa ja sehän innostui siitä hyvin. Täytyy ottaa lisää pelkkää alasmenoa, jotta paikka vahvistuu, kun treeneissä menee kyllä oikein, mutta kisoissa jää helposti himmailemaan liian ylös. Andyn kanssa rallattelin hyppyä ja putkea, yritin saada sitä irtoamaan, kun helposti jää tuijottelemaan mua joka esteen välissä. Pojatkin sai aamuruokansa palkkana lopuksi. Loppulenkki ja väsyneet koirat autoon. Onneksi kävimme reissumme aamulla, kun sää oli vielä siedettävä, sillä iltapäivällä Oulussa olikin kunnon lumimyräkkä kymmenine autokolareineen.

Illalla Tarmo pääsi vielä Akuutin pentukerhoon. Ajattelin ennakkoon, että kelpi saattaa olla tuollaisessa pentuseurassa ujopiimä, mutta mitä vielä. Painimatsit sujuivat hyvin ja välillä nostin Tarmon syliin asti rauhoittumaan. Silloinkin se oli tosi nätisti ja tyytyväisenä vain katseli muiden menoa mun sylistä. Puntariinkin Tarmo pääsi ja painoksi saimme 7,7kg. Kävelimme pentukerhoon ja sieltä pois ja siinä olikin pikkukelpille tarpeeksi tälle päivälle. Saatoin siis lähteä pinsereiden kanssa iltalenkille ilman tunnontuskia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti