maanantai 21. tammikuuta 2013

Ylös, ulos ja lenkille

Tänään Tarmossa oli virtaa heti aamusta alkaen. Leikkiminen ja touhaaminen ei tuntunut virtaa vähentävän, joten päätin tehdä toisen tutustumiskäynnin kuntosalille. Siellä oltiin jo paljon rohkeampia, paikkaa tutkittiin kiinnostuneina. Lirkuttelevat ihmiset sitä vastoin jännittivät vieläkin. Kuntosalin yläkerrassa on parkkihalli, jossa meidänkin auto majailee ja sinne suunnistimme seuraavaksi. Erilaiset pinnat ja kaikuva käytävä eivät ahdistaneet juurikaan eikä parkkeerattujen autojen välistä pujahtelukaan tuottanut tuskaa. Reissulta palasi vähän väsyneempi kelpi.

Uusi virtapiikki alkoi hetken levon jälkeen ja iltapäivällä pakkasin kaikki koirat autoon ja hurautimme treenihallin parkkipaikalle. Siitä lähdimme pellonlaita-metsälenkille ja Tarmo viiletti mukana reippaasti välillä kääntyen varmistamaan, että tulen varmasti perässä. Puolivälissä alkoi pojan piippaaminen lisääntyä, joten hiljaisen hetken koittaessa pääsi Tarmo sylikyytiin. Autolle päästyä Tarmo pääsi vielä tutustumaan kuplahalliinkin. Se on jännittävä paikka paineovineen, mutta hyvin pieni kelpi siitä selvisi ja jopa pienesti leikki siellä. Automatkat olivat koko reissun karmeinta antia, sillä karjunta oli melkoista aluksi. Huutava vääryys oli ilmeisesti teljetä pieni pentu takakontissa kuljetuslaatikkoon.

Kotona Tarmo olikin sitten todella väsynyt ja uskalsin jättää pojat kotiin ja lähteä graduistuntoon. Itkuhan siitäkin aluksi tuli, mutta palatessani oli asunto hiljainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti