sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vieraissa

Tänään Tarmo on käynyt kylässä. Ensiksi kävimme naapurikuntosalilla moikkaamassa aulan työntekijää (eli työkaveriani) ja iltapäivällä Tarmo pääsi Ruuti-russelin painikaveriksi. Kuntosali oli melko jännittävä paikka kolinoineen, mutta lopulta Tarmo rohkaistui pieneen leikkiin kenkäsuoja lelunaan. Terrierileikki sujui sen sijaan luontevammin jo heti alkumetreillä ja kotiin lähtiessä piti hiukan piipittääkin. Reissun jälkeen uni maittoi pienelle kelpolle.
Kaikki pojat mahtuvat nukkumaan samalle sohvalle, kunhan Tarmo ei ihan pinskujen kylkeen mene kiinni. Leikkiin vanhat pojat eivät ole suostuneet, mutta eivät myöskään ole pahasti poikasta palautelleet. Pelkkä pieni murina ja hampaan vilautus on riittänyt ja rauha on ollut torpassa taasen. Andyn toki pitää toimia poliisina edelleen ja vartioida ettei Tarmo järsi mun jalkoja tai muuten pahoinpitele mua.

Tänään Tarmo on myöskin harjoittelut yksin olemista. Huutohan siitä ensin tuli, mutta kärsivällisen odottelun jälkeen onneksi rauhoittui. Iltapäivällä uskalsin lähteä pinskujen kanssa lenkille ja jättää Tarmon yksin työhuoneeseen tutustumaan herkkuja sisältävään palloon. Takaisin tullessamme asunnossa oli hiljaista, mutta kuultuaan meidän tulleen Tarmo alkoi piipata hiukan. Odottelin siis tovin ennen kuin päästin kelpin pois pinteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti