lauantai 26. tammikuuta 2013

Viikon varrelta

Viikko on ollut yhtä tohinaa ja tupinaa, joten kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Joka päivä Tarmo on harjoitellut yksin olemista jo ihan siitä syystä, että pinskut on pitänyt lenkittää ja Antti on ollut kielikurssilla. Lisäksi parina iltana mulla oli töitä ja silloin koko lauma jäi kotiin, toki erillisiin tiloihin vielä toistaiseksi. Olen jättänyt Tarmon yksin aina jonkun herkun kanssa, mutta pientä piippausta on pitänyt silti alkumetreillä. Joka kerta on asunnossa vallinnut kuitenkin rauha ja hiljaisuus, kun olen palannut eikä naapurit ole vielä tulleet avautumaan, joten ihan hyvällä alulla on opettelu.

Rauhasta ja hiljaisuudesta ei muuten sitten olekaan juuri tietoa, sillä Tarmo on kotiutunut erittäin hyvin ja tutkiskelee ja maistelee paikkoja aktiivisesti. Se leikkii leluilla mun kanssa päivä päivältä paremmin. Tarmo viihtyy toisinaan myös yksin lelujen tai pahvilaatikon raadon kanssa, mutta parasta on kuitenkin yhdessä leikkiminen.

Olemme tehneet pari tutustumismatkaa erilaisiin rauhallisiin kohteisiin päivisin ja ulkoilleet pienesti säiden niin salliessa. Lisäksi kotona olemme treenanneet hiukan mm. istumista ja sivulletulon alkeita. Pari kaveriakin on käynyt lattialla istuksimassa ja pentua ihmettelemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti