sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tallella ollaan. 

Juupajuu. Jos ei ole gradun naputtelu kiinnostanut koko kesänä, niin ei voi kyllä syyttää liian aktiivisesta bloggaamisestakaan. Hengissä kuitenkin ollaan ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Pinserit treenailevat aksaa viikoittain ja Remu starttailee lähikisoissa, Andy lähinnä seuran omissa karkeloissa. Tarmo sen sijaan treenaa itsenäisesti erinäisissä porukoissa sekä tokoa että agiliitoa.

Tokossa koitamme saada seuraamista edistymään pienin askelin, noutohommia alulle ja ruututreeniä pidemmistä matkoista. Myös liikkeestä maahan meno on aloitettu, mutta siinä on käytössä vielä aika suuret avut. Paikalla oloa ja vauhtiluoksetuloja on mahtunut treeneihin myös. Kun itsellä ei ole kokemusta koko lajista, niin on puolet ajasta ihan pihalla :D Tokokoettakin kävimme eilen Tarmon kanssa tuijottelemassa ihan oppimismielessä. Josko sitä  itsekin sitten joskus.

Agilityssä Tarmo on treenannut puomin alasmenokontaktia irrotetulla ja pöydälle tuetulla osalla. Muutaman kerran olemme kokeilleet myös kokonaista puomia. Keinuharjoitukset olemme aloittaneet myös tasapainokeinuttelulla ja etujalat alasmenolle paukuttelua tarjoamisen kautta. Lisäksi olemme tutustuneet renkaaseen, pussiin ja pituusesteeseen. Helppoja ohjauskuvioita olemme treenailleet putkilla ja hypyillä. Tarmo tekee iloisesti ja innokkaasti töitä ja palkkautuu hyvin lelulla. Nouseepa keesikin pystyyn toisinaan agilityn huumassa :)

Ja sitten kuvasatoa heinäkuulta Minna Isokosken kamerasta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti