sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kesä meni kohisten

Tämä kesä on mennyt tiiviisti treenatessa. Otin agilityssä missioksi kaksi K:ta eli kepit ja kontaktit kuntoon. Kepeissä Tarmo on edistynyt hurjasti, sillä olen voinut kaventaa kujan jo ihan suoraksi ja siirtyä vähitellen oikeisiin keppeihin ja laittaa ne osaksi rataa. Avokulmat ovat vielä haastavia ja T saattaa mennä sisään tokasta tai kolmannesta välistä, joten niitä täytynee treenata vielä lisää kujilla.

Keppien edistymisestä rohkaistuneena ilmoitin Tarmon hypärille oman seuran iltakisoihin heinäkuun lopussa. Jännitti ihan hurjasti! Kelpi oli kyllä pätevänä ja suoritti rataa keesi pystyssä :) Ja nollahan sieltä debyyttikisasta tuli! Ensimmäinen merkintä kisakirjaan on siis tosiasia. Kisakuume ei ainakaan tuosta startista pienentynyt, päin vastoin.

Ja jotta sitä kuumetta voisi lievittää kunnolla, täytyy ne kontaktit saada kuntoon. Puomi ja A-este toimivat jo radallakin moitteetta, mutta keinu tuottaa edelleen päänvaivaa. Tällä hetkellä olemme kolmostasolla eli kaksi kertaa pitäisi sitä vielä nostaa ennen kuin olemme kisakeinun tasolla. Tarmo tekee keinua innokkaasti, mutta on yhä herkkä epäonnistumisille. Koitankin pitää pään kylmänä ja tehdä vain pari hyvää toistoa hyvällä vireellä. Ja uskoa siihen että hiljaa hyvä tulee.

Heinäkuun helteet hidastivat treenaamista ja vaikkei varsinaisesti kesän agendaan kuulunutkaan uimakoulu, niin helteet leipoivat Tarmosta huomaamatta vesipedon. Joki, uimamontut ja meri. Kaikki on testattu ja hyviksi havaittu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti